.

.

Сменное Устройство за защита от пренапрежение, Устройство за защита от пренапрежение за постоянен ток, Устройство за защита от пренапрежение за постоянен ток, Рег?

Сменное Устройство за защита от пренапрежение, Устройство за защита от пренапрежение за постоянен ток, Устройство за защита

BGN 2.33

Продукти
Налично

Конструкцията на модула, удобна за инсталиране и подмяна по време на работаМалък изтичане на ток, бърза реакция и ниска остатъчна напрежение.Тя е инсталирана на силовом края на електрическото оборудване за защита на захранващ кабел от мълнии и пренапрежения. Модул за визуален предупреди индикатор показва работно състояние.Вградена технология за защита от претоварване работен ток, прегряване и късо съединение с контрол на температурата. Тя е инсталирана на силовом края на електрическото оборудване за защита на захранващ кабел от мълнии и пренапрежения. Вградена технология за защита от претоварване работен ток, прегряване и късо съединение с контрол на температурата. Конструкцията на модула, удобна за инсталиране и подмяна по време на работа. Малък изтичане на ток, бърза реакция и ниска остатъчна напрежение. Модул за визуален предупреди индикатор показва работно състояние.Спецификация : Функции : Тя е инсталирана на силовом края на електрическото оборудване за защита на захранващ кабел от мълнии и пренапрежения.Вградена технология за защита от претоварване работен ток, прегряване и късо съединение с контрол на температурата.Конструкцията на модула, удобна за инсталиране и подмяна по време на работа.Малък изтичане на ток, бърза реакция и ниска остатъчна напрежение.Модул за визуален предупреди индикатор показва работно състояние.Параметри : Номинална ток : 20 КА, 40 ЦЕНА (опция) Максимално непрекъснато работно напрежение : 1000 Ниво на защита от напрежение : 3,0 kv Брой на полюсите : 3 бр Материал на корпуса : огнеупорна горенето материал Начин на монтаж : 35 мм DIN-рейк Клас на защита : ip20 Тегло : прибл. 370 г/13,0 грама Осъществяване списък : 1 х мрежов филтър постоянен ток Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Всичко за продукта

Features:
It is installed in the power end of electric equipment to protect the power cable from lightning and surge. :
Built-in over-current, overheat and temperature control short-circuit technology. :
Module design, convenient installation and replaceable while working. :
Small leakage current, fast response and low residual voltage. :
Visual warning indicator module shows the working status.:
Specification:
Rated current:
20KA, 40KA (Optional)
Max continuous working voltage:
1000V
Voltage protection level:
3.0KV
Number of poles:
3P
Shell material:
Fireproof flame retardant material
Mounting method:
35mm DIN rail
Protection grade:
IP20
Weight:
Approx. 370g/13.0oz
Package list:
1 x DC Surge Protector:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Клиентите също избират