.

.

Fdit Канавка за мига, Инструмент за източване на кожа краищата, е Инструмент за стабилизиране на параметрите, Здрав набор от канали за фърмуера на кожата, не е лесно д?

Fdit Канавка за мига, Инструмент за източване на кожа краищата, е Инструмент за стабилизиране на параметрите, Здрав набор

BGN 3.00

Продукти
Налично

U‑образна ваканция за бод е подходящ за шлайфане на ръбове на кожата и полиране на кантове кожа изделияСе препоръчва да се използва ъгъл от 30 до 45 градуса, за да се улесни работата.Висококачествена неръждаема стомана, здрава и трайна, не е лесно да се поддава на корозия, не е лесно ръждясва.Средната канавка по-силна от страничните, и може лесно да се разпада на разстояние от ръбовете на кожата.Инструмент за обработка на канали за кожата от неръждаема стомана, предназначени за резба по кожата. Средната канавка по-силна от страничните, и може лесно да се разпада на разстояние от ръбовете на кожата. Се препоръчва да се използва ъгъл от 30 до 45 градуса, за да се улесни работата. U‑образна ваканция за бод е подходящ за шлайфане на ръбове на кожата и полиране на кантове кожа изделия. Висококачествена неръждаема стомана, здрава и трайна, не е лесно да се поддава на корозия, не е лесно ръждясва. Инструмент за обработка на кожено канали от неръждаема стомана, предназначени за работа по дърворезба на кожата.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Инструмент за източване на кожени кантове Брой : 2 комплекта Основен материал : неръждаема стомана (продукт се състои от сложни материали) нето Тегло : около 144 г / 5,1 унции Осъществяване Списък : 10 инструменти за източване на кожени кантове.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Leather Edge Skiving Tool
Quantity:
2 sets
Main Material:
Stainless Steel (the product is composed of complex materials)
Net Weight:
Approx. 144g / 5.1oz
Package List:
10 xLeather Edge Skiving Tool :

Клиентите също избират