.

.

Найлон Защитна мрежа CHINLIFE, защитни мрежи за домашни любимци, окото 5/10 см, Защитна мрежа за външно строителство, огради за градини, Тераси, стълби, мрежа от падане, ад?

Найлон Защитна мрежа CHINLIFE, защитни мрежи за домашни любимци, окото 5/10 см, Защитна мрежа за външно строителство, огради

BGN 0.67

Продукти
Налично

● Безопасен и висококачествен материал : Детска стълбищна окото е изработена от дебела и твърда найлон въже, който притежава единна сила на опън, трайна, тя може да се пере и тя е устойчива на атмосферни влиянияБлагодарение на тънък майсторството на изработка и дизайн с сотовидными дупки тя осигурява отлична видимост. ● Лекота се справя : мека, не е лесно выцветающий, лесен за инсталиране и транспортиране.Когато не се използва, просто го сгънете, за лесно съхранение. ● Въжени мрежи са подходящи за различни сценарии, като вратите и прозорците на коридори, стълбища, балкони, огради, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, озеленяване на огради, външни стени, мрежи за защита на растенията и т., и могат да играят важна роля в областта на сигурността. ● Две допълнителни размер : мрежа отгледа 10х10 см и 5x5 см по желание.Дебелина на въжето е 6/5 mm. Изберете местоположението, което искате да защитите, и закрепете мрежата.Идеална за всякакви прозорци, балкони, дворове, стълбища и т. ● Детски мрежа за катерене : традиционното майсторство на ръчно изработени, скоби нестандартно диаметър на въжето и всички други размери на отворите на мрежата, ако имате някакви въпроси или нужди, моля свържете се с нас по електронната поща. ● Безопасен и висококачествен материал : Детска стълбищна окото е изработена от дебела и твърда найлон въже, който притежава единна сила на опън, трайна, тя може да се пере и тя е устойчива на атмосферни влияния.Благодарение на тънък майсторството на изработка и дизайн с сотовидными дупки тя осигурява отлична видимост. ● Лекота се справя : мека, не е лесно выцветающий, лесен за инсталиране и транспортиране.Когато не се използва, просто го сгънете, за лесно съхранение. ● Въжени мрежи са подходящи за различни сценарии, като вратите и прозорците на коридори, стълбища, балкони, огради, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, озеленяване на огради, външни стени, мрежи за защита на растенията и т., и могат да играят важна роля в областта на сигурността. ● Две допълнителни размер : мрежа отгледа 10х10 см и 5x5 см по желание.Дебелина на въжето е 6/5 mm. Изберете местоположението, което искате да защитите, и закрепете мрежата.Идеална за всякакви прозорци, балкони, дворове, стълбища и т.

Всичко за продукта

Клиентите също избират