.

.

iCJJL/ Дамски Секси Спортни Сутиени Кръст, със средна поддръжка, Спортни Блузи с неравности във формата на Замочных Кладенци за Фитнес, Йога, Джогинг (S, Черен-D)

iCJJL/ Дамски Секси Спортни Сутиени Кръст, със средна поддръжка, Спортни Блузи с неравности във формата на Замочных Кладенци

BGN 1.00

Продукти
Налично

Полиестер, Ликра, ПолиамидУдобен и нежен, изключително гладка и мека текстура.Еластичната закопчалката. 【i CJJL】 i CJJL се стреми да осигури на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване на клиентите.i CJJL - професионален Продавач, специализирана в женски Върхове, Бюстгальтерах, Бански костюми и Леггинсах.Моля, вижте в раздел 'Бански костюми i CJJL' повече модни и красиви премени.Ако ние можем да окажем всякаква допълнителна помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. ❤ Маслен мека кърпа ❤ Тези удобни сутиени са много меки, вече няма да се занимавам с вашите ежедневни събития бюстгальтером, кажете сбогом на дискомфорта, пощипыванием, сърбеж и драскотини. ❤ Висока производителност ❤ быстросохнущий, дишащ материал, отвежда потта и влагата.Подсилени чаша без кабели осигуряват плавен подем и подкрепа при удар. ❤ Максимален комфорт ❤ Двустранен стречинг отзад и осигурява свобода на движението, здраво държейки сутиен на място. ❤ Добавена еластичност ❤В този сутиен за спане добавена еластичност, тя е толкова эластичен, че не е подходящ само малко жените, но и на жени с голям бюст и момичета без колебание.Полиестер, Ликра, Полиамид.Удобен и нежен, изключително гладка и мека текстура.Еластичната закопчалката. 【i CJJL】 i CJJL се стреми да осигури на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване на клиентите.i CJJL - професионален Продавач, специализирана в женски Върхове, Бюстгальтерах, Бански костюми и Леггинсах.Моля, вижте в раздел 'Бански костюми i CJJL' повече модни и красиви премени.Ако ние можем да окажем всякаква допълнителна помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. ❤ Маслен мека кърпа ❤ Тези удобни сутиени са много меки, вече няма да се занимавам с вашите ежедневни събития бюстгальтером, кажете сбогом на дискомфорта, пощипыванием, сърбеж и драскотини. ❤ Висока производителност ❤ быстросохнущий, дишащ материал, отвежда потта и влагата.Подсилени чаша без кабели осигуряват плавен подем и подкрепа при удар. ❤ Максимален комфорт ❤ Двустранен стречинг отзад и осигурява свобода на движението, здраво държейки сутиен на място. ❤ Добавена еластичност ❤В този сутиен за спане добавена еластичност, тя е толкова эластичен, че не е подходящ само малко жените, но и на жени с голям бюст и момичета без колебание.

Всичко за продукта

Клиентите също избират