.

.

Четка за баня FOMIYES Четка За Баня Ръчни Инструменти Спа Масажни Четки Скрубер за Пречистване на душата Баня Четка За тяло С Дръжка Скрубер за Гърба Скрубери За Лицет?

Четка за баня FOMIYES Четка За Баня Ръчни Инструменти Спа Масажни Четки Скрубер за Пречистване на душата Баня Четка За тяло

BGN 3.63

Продукти
Налично

СКРУБЕР ЗА ТЯЛО - подходящ за използване в домакинството, пътуване или хотел, а също и като подарък на приятели, много шикСИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА ТЯЛО - Можете да го споделите с приятелите си и семейството си, тъй като това е изключително практични и удобна четка за баня.СРЕДСТВО ЗА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО - за жени и мъже.ЧЕТКА ЗА ексфолиране на ЛИЦЕТО - четка за баня с дръжка улеснява достъпа до части от тялото, тя може да ви помогне да изчистите гърба.ЧЕТКА за ЗАДНАТА ЧАСТ на писалката - Той може да бъде за лицето, ръцете, гърба, краката, долната част на краката, гърдите.Осъществяване на Списък 1 х четка Характеристики - Материал : Силиконова четка за баня за тялото. - дръжката на четката за баня улеснява достъпа до части от тялото, тя може да ви помогне да изчистите масажното четка за гърба и тялото. - Можете да споделяте със своите приятели и семейството си, тъй като това е изключително практични и удобни отшелушивающая четка за баня spa. - Това е тялото, може да ви спести време и енергия, ежедневно четка за измиване на душ-дълбоко почистване на тялото. -Тази четка за баня с дръжка може лесно да се очисти тялото си, за къпане може да бъде по-удобно Ръчно двойна четка за лице. - Изработени от старателно подбрани силиконови материали, тя има дълъг живот и е приятна за кожата практична четка за душата.Описание на продукта Отшелушивающее средство за кожата - това е един от най-добрите варианти за вас.Масажор за лице, което търсите практично, но в същото време удобна четка за душата?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата четка за баня с дръжка трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Клиентите също избират