.

.

SEIWEI Прозрачна Акрилна Витрина За Бижута-Часова Кръг на Пиедестал Полк за Топки за Голф, Тенис Топки и Бейзболни Топки Бижута направи си САМ Занаяти (Малка)

SEIWEI Прозрачна Акрилна Витрина За Бижута-Часова Кръг на Пиедестал Полк за Топки за Голф, Тенис Топки и Бейзболни Топки Бижута

BGN 1.00

Продукти
Налично

? Материал ПРЕМИУМ клас- - - Поставка за демонстрация на пръстените " е изработена от утолщенного висококачествен акрил материал, който лесно се огъват или деформират и може да осигури стабилна подкрепа вашата стока ? ВИСОКА ПРАКТИЧНОСТ - Прозрачна акрилна поставка за дисплея създава модерен и опростен вид, като запазва концентрацията на поддържаните теми. ? ОБХВАТ на ПРИЛОЖЕНИЕ - Витрина може да се използва не само за демонстрация на вашите бижута, но и за да покажат топки за голф, тенис топки, бейзболни топки и други сферични предмети. ? Добър инструмент В обикновения живот- Кръгла поставка подходящ за спални, хол, трапезария, магазин, хотел, стаи за събиране и на други сцени.Това не само спестява място, но и осигурява цялостна показване на вашите елементи, което ги прави още по-красива. ? СПЕЦИФИКАЦИЯ на ПРОДУКТА- Допълнителен размер : Голям : 4.59 в, Средно : 3.39 вътре, Малък : 1.24 в, на помещение и включва : 10 бр. * Кръгла поставка за дисплея.Характеристика : 【здрав и Издръжлив】Поставка за демонстрация на пръстените " е изработена от утолщенного висококачествен акрил материал, който лесно се огъват или деформират и може да осигури стабилна опора за вашата стока. 【Ясно и внимателно】 Ясен дизайн кръгла рафтове-стойки позволява ясно и интуитивно да демонстрира и организиране на вашата украса, топки и други предмети, за да гостите си и вие самите са привлечени от тези елементи. 【Лесно почистване】 Повърхност и краищата на влакчета за дисплея изключително гладки, им е лесно да се почистват и използват повторно. 【Широкото използване на】Поставка може да се използва не само за демонстрация на вашите бижута, но и за да покажат топки за голф, тенис топки, бейзболни топки и други сферични предмети. 【Няколко приложими Сцени】Кръгла поставка подходящ за спални, хол, трапезария, магазин, хотел, колекционерски на стаята и на други сцени.Това не само спестява място, но и осигурява цялостна показване на вашите елементи, което ги прави още по-красива.Спецификация : Размер : Голям : 4.59 в околната среда : 3.39 в по-малките : 1.24 в Материал : акрил Цвят : прозрачен Теглото на един Голям : 6,6 г /0,015 паунда Средно : 1,9 г /0,004 килограм Малко : 0,5 г /0,001 паунда на Помещение включва : 1/10 бр. * Кръгла поставка за дисплея или 3/30 бр.

Всичко за продукта

Клиентите също избират