.

.

AOHMG Урна за Праха Възрастен Човек, Погребални Урни за възрастни с тегло до 200 килограма, Урни на паметта, Символични Урни, Кремационные Урни за Погребение, Погребени?

AOHMG Урна за Праха Възрастен Човек, Погребални Урни за възрастни с тегло до 200 килограма, Урни на паметта, Символични Урни,

BGN 81.20

Продукти
Налично

♥ Нашите урна за кремация на човешкото праха за възрастни не са само за това, за да стане последното място за почивка на вашия любим човек завинаги, но и служи като прекрасно произведение на изкуството в дома си, ниша или колумбарии ♥ Керамични материали, урни, цвят и дизайн на изделията са вечни, за тях не се образува боя, драскотини, ръжда и корозия.Той е много подходящ за украса и за погребение. ♥ Осигурява надеждно уплътнение, което да запази българия на вашите близки вътре в контейнера, дори ако той падне. ♥ Моля, обърнете внимание : в тази урна, може да бъде поставен не на целия прах 1 възрастен.Моля, прочетете внимателно размера на продукта. ♥ Приложими място : не е подходящ за повечето малки възрастни индивиди, но и за съхранение на ценни останки от домашни животни. ♥ човешкия пръстта, урни за кремация, погребални урни, кошчета за възрастни, кошчета за домашни любимци или средни урна за праха.♥ Кратко описание на урни за човешкото праха Тази керамична урна е много красива и е предназначена за съхраняване на малки количества на човешкия пръст. Може да се използва както за домашни, така и за най-малките същества, които тронули сърцето си.Както на естетиката, така и по стойност на тези урни, подходящи за всеки вкус и бюджет.♥ Шедьовър и произведение на изкуството Събужда спомен за любимия си човек в традиционен и неподвластном време дизайн.Подходящ за всички жени и мъже / майка си или баща си, а също и домашни животни.♥ Грижи и инструкции Моля, обърнете внимание : моля, свържете се с керамика внимателно, тъй като е много лесно да се счупят или повредят.Винаги поставяйте урна в място, не съдържа влага.

Всичко за продукта

Клиентите също избират